پیام دبیر همایش

ارسال شده در تاریخ :
پیام دبیر همایش

با نام و یاد خداوند بزرگ! با کمال مسرت و خوشحالی به اطلاع می‌رساند هفدهمین سمینار معادلات دیفرانسیل و سیستم‌های دینامیکی در تاریخ ۱۶ الی ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳ در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران، به حول و قوه الهی برگزار خواهد شد. در طی سال‌ها، با همت و تلاش اعضای ادوار مختلف سمینار، بر کیفیت و غنای آن افزوده شده و امروز ما افتخار داریم که ادامه دهنده این راه پرشکوه باشیم. از تمامی دانشمندان و فرهیختگان این مرز و بوم برای شرکت در این محفل علمی و کمک به پربارتر کردن آن دعوت به عمل می‌آید. همچنین، ضمن سپاس از اعضای محترم کمیته علمی و اجرایی، امیدواریم با شرکت شما سروران گرانقدر، قدمی در راستای اعتلای علمی کشور عزیزمان ایران برداریم.

با نام و یاد خداوند بزرگ

با کمال مسرت و خوشحالی به اطلاع می‌رساند هفدهمین سمینار معادلات دیفرانسیل و سیستم‌های دینامیکی در تاریخ  ۱۶ الی  ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۳ در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران، به حول و قوه الهی برگزار خواهد شد. در طی سال‌ها، با همت و تلاش اعضای ادوار مختلف سمینار، بر کیفیت و غنای آن افزوده شده و امروز ما افتخار داریم که ادامه دهنده این راه پرشکوه باشیم. از تمامی دانشمندان و فرهیختگان این مرز و بوم برای شرکت در این محفل علمی و کمک به پربارتر کردن آن دعوت به عمل می‌آید. همچنین، ضمن سپاس از اعضای محترم کمیته علمی و اجرایی، امیدواریم با شرکت شما سروران گرانقدر، قدمی در راستای اعتلای علمی کشور عزیزمان ایران برداریم.

فایل‌های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)